EXPERIENCE

Bied de beste ervaring: test je propositie, app of website.

Zorg dat je product of dienst perfect aansluit bij de behoeften van de doelgroep.

AirBNB, Netflix, Uber... Stuk voor stuk zijn ze geliefd bij de consument anno nu. Ze hebben één ding gemeen: het zijn diensten met een heldere propositie én een geweldige gebruikerservaring.

De lat ligt hoog
Bespaar tijd en geld met onderzoek. Vraag je doelgroep om feedback; achterhaal barrières, ontdek kansen en gebruik deze inzichten om een optimale ervaring te leveren.

Concept- & propositievalidatie
Begrijpt men het idee? Sluit het aan bij de behoeften van de doelgroep? Valideer je concept of propositie en ontwikkel een product of dienst die waardevol is voor je klant/gebruiker.

Usability-testing
Begrijpt men de navigatie? Werkt het bestelproces naadloos? Test je design, prototype, app of website. Ontdek drempels en optimaliseer de gebruikerservaring.

CX-strategie: ontwikkel mensgericht
Je kent de problemen van je gebruikers en weet wat je moet oplossen. Maar weet je ook hoe? In dit latere stadium van concepttesten moet je leren mensgericht te ontwikkelen. Zo voorkom je dat je product of dienst niet/onvoldoende aanslaat bij de gebruiker.

Met een CX-strategie komen research en design samen. En wij helpen je daarbij. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te helpen met het creëren van intern draagvlak voor deze manier van werken, het prioriteren van de backlog, het maken en implementeren van strategieën en verbeteringsplannen. Of juist door te helpen bij het uitvoeren van onderzoek.

Neem contact op

Methoden

Verkrijg een compleet beeld door de juiste mix van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Zo krijg je niet alleen inzicht in de mening en behoeften van de doelgroep, maar ook in het daadwerkelijke gedrag. De methode(n) bepalen we op basis van je onderzoeksvraag.

A/B-testing

Concrete vergelijkingen om de voorkeur van jouw gebruikers te achterhalen.

Analytics

Inzicht in het gedrag van gebruikers op jouw platform.

Diepte interviews

1-op-1 gesprekken om achterliggende houdingen en meningen van jouw doelgroep te ontdekken.

Focusgroepen

Krijg een rijk en genuanceerd beeld van je doelgroep en hoe zij tegen een specifiek onderwerp aankijkt.

Guerilla interviews

Snelle en effectieve manier om feedback op te halen bij jouw doelgroep.

Survey

Krijg concrete inzichten in gedrag, meningen en patronen van jouw doelgroep op basis van kwantitatieve data.

Usability test

Ontdek waar de verbeterpunten van jouw product liggen door gebruikers het zelf te laten ervaren.

Cases