WCAG SCAN

Accessibility & inclusiviteit

Je wil jouw website of app voor alle gebruikers digitaal toegankelijk maken. Of je bent bezig met het ontwikkelen van een nieuw product waarbij inclusiviteit een van de speerpunten is.

Of het nou gaat om het vergroten van toegankelijkheid of inclusiviteit: onze UX experts kunnen helpen bij het creëren van toegankelijke en inclusieve digitale producten, diensten en merken.

De accessibility (WCAG) quick scan
Je wilt graag je website of app digitaal toegankelijk maken volgens de opgestelde WCAG richtlijnen. Maar hoe zorg je daarvoor? Krijg snel inzicht in hoe (on)toegankelijk jouw digitale product is. Laat je website of app door UX experts onderzoeken met een accessibility quick scan.

Lees ons artikel over toegankelijkheid
In Nederland ervaren dagelijks 3 miljoen mensen een (tijdelijke) beperking. Het belang van digitale toegankelijkheid is dus duidelijk. Maar wat betekent het precies? En hoe kan je ervoor zorgen dat je niemand uitsluit? Je leest het hier.

Neem contact op

CRO REVIEW

Conversie-optimalisatie (CRO)

Weinig bezoekers keren terug naar je website. Of bezoekers staan op het punt iets te kopen maar haken op het laatste moment af. Met een CRO review door onze experts krijg je concrete aanknopingspunten om jouw conversie te laten stijgen.

De CRO review: een review op basis van conversie-criteria
Om de algehele gebruikerservaring te optimaliseren zijn concrete aanknopingspunten voor verbetering nodig. En dat is precies wat de CRO review biedt: aanpassingen die je vandaag kunt doen, overzichtelijk en gesorteerd op prioriteit. Met de CRO review krijg je inzicht in wat je kunt doen om de conversie te verhogen op de belangrijkste pagina's (homepagina, productpagina's en het bestelproces) van je website. Je krijgt een indicatie van haalbaarheid en prioriteit, zodat meteen duidelijk is waar je de meeste impact mee kunt maken. Zo zorgen we dat de klantervaring optimaliseert en conversie stijgt.

Gebruikerservaring
Goede conversie begint met het bieden van een perfecte ervaring voor je gebruiker. Daar helpen we je graag bij. Hoe we dat doen lees je hier.

Neem contact op

Gerelateerde artikelen