Gebruikersonderzoek

Door het doen van gebruikersonderzoek, ook wel bekend als customer experience (CX) research, zijn organisaties in staat beter te begrijpen wat hun klanten of gebruikers belangrijk vinden. Dit verbetert de besluitvorming en maakt het ontwikkelproces en de doorontwikkeling van je diensten en producten efficiënter. Op basis van jouw business doelstellingen biedt Milkshake Research de juiste inzichten en analyses in jouw product en de user experience.

People groot

Krijg waardevolle inzichten in jouw doelgroep

Gebruikersonderzoek biedt waardevolle inzichten in de wensen van jouw doelgroep en hoe zij jouw bestaande product of dienst ervaren. Dit helpt een organisatie met het creëren of optimaliseren van een concept of propositie. 


Graph groot

Maak jouw strategie toekomstbestendig

Krijg actiegerichte uitkomsten die jouw organisatie beter positioneren op de markt. Toepassen van de inzichten in de doelgroep verbeteren de merkbeleving. Dit heeft een positieve invloed op jouw marktpositie.
 

Versterk jouw begrip van de gebruikerservaring  

Analytics klein

Ontdek


Door middel van kwalitatieve onderzoeksmethodes verzamelen wij inzichten in de doelgroep en de ervaring van jouw product of dienst. 


Door middel van kwalitatieve onderzoeksmethodes verzamelen wij inzichten in de doelgroep en de ervaring van jouw product of dienst. 


Device klein

Creëer


Met kwantitatieve methodes zoals surveys bieden we  cijfermatige onderbouwing van verbeterpunten voor jouw concept.
 


Met kwantitatieve methodes zoals surveys bieden we  cijfermatige onderbouwing van verbeterpunten voor jouw concept.

 

User test klein

Livegang


We faciliteren testdagen met ons eigen UX lab en bieden de mogelijkheid voor stakeholders om in real-time usability tests te volgen. 

Leer jouw doelgroep kennen

Wil jij jouw (digitaal) product afstemmen op jouw doelgroep, voor een succesvolle lancering? En jouw strategie toekomstbestendig maken? Neem dan contact op via het formulier hiernaast of bel Nadia op 06 - 15 667 604. Onze researchers denken graag met je mee.

 

 

Hierom wil je met ons samenwerken

Afhankelijk van de business doelstellingen, verzorgen wij remote of in-person usability tests. Stakeholders krijgen toegang tot real-time bevindingen en krijgen de mogelijkheid onderzoeken live te volgen. De experts van Milkshake Research evalueren de resultaten en signaleren in een rapport waar de kansen liggen. 

Nadia - Managing director at Milkshake research

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Bekijk hier onze cases

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643