Data analytics

Door data analytics te verzamelen en te analyseren, kunnen organisaties hun website optimaliseren, de user experience verbeteren en omzet verhogen. Op basis van jouw business doelstellingen biedt Milkshake Research de juiste inzichten om nieuwe kansen te identificeren. De website is immers je visitekaartje - deze moet natuurlijk aanslaan.

 

Krijg inzichten in jouw bezoekersprofiel en -gedrag

Analytics klein

Krijg inzichten


Door met data analytics te werken krijg je snel inzichten in onder andere knelpunten en conversie funnels van je site. Hier kun je verder onderzoek toespitsen om erachter te komen waar optimalisatie nodig is. 

 

Concept klein

Valideer jouw idee


Door je ideeën te valideren kan je gefundeerde beslissingen maken. Bijvoorbeeld door het inzetten van polls met online feedback tools en A/B testen. 


Door je ideeën te valideren kan je gefundeerde beslissingen maken. Bijvoorbeeld door het inzetten van polls met online feedback tools en A/B testen. 


Conversie klein

Verbeter jouw product


Cijfers liegen niet. Met de conclusies uit de data kan direct een verbeterplan ontwikkeld worden. 


Cijfers liegen niet. Met de conclusies uit de data kan direct een verbeterplan ontwikkeld worden. 


Wil jij jouw product optimaliseren?

Onze researchers staan klaar om jou te helpen aan de juiste inzichten om jouw (digitaal) product te optimaliseren. Neem contact op via het formulier hiernaast of bel Nadia op 06 - 15 667 604 om meer te leren over jouw kansen in de markt. 


Zo gaan onze researchers voor jou te werk

Milkshake Research heeft ervaring met de meest gangbare data analyse tools. Onze experts verzamelen bezoekersprofielen en -gedragingen met webstatistieken, en met online feedback tools zoals heatmaps, recordings en formulier analyse. Naast het maken van rapportages, detecteren we indien van toepassing ook meetkansen voor je analytics account. Krijg inzicht in knelpunten van je site en gebruik dit als basis voor verder onderzoek.
 

AB test klein

A/B Testing

Met A/B testing toets je de user experience (ux) van je product, website of design. Met deze inzichten kan je de merkbeleving verbeteren en conversie verhogen. 
Kom hier meer te weten.

  Bekijk hier onze cases

nadia_

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643