User test

Een user test biedt organisaties waardevolle inzichten in de wensen en gedragingen van gebruikers van het product of de dienst. Op basis van jouw business doelstellingen biedt Milkshake Research een passende onderzoeksopzet om de gedragingen van jouw doelgroep in kaart te brengen. Zodat jouw product niet alleen aansluit op de doelgroep maar een optimale merkervaring biedt.

Ontwikkel jouw unique selling point

user test groot

Touchpoints definiëren


Wij evalueren touchpoints zoals de onboarding processen en checkouts van jouw product. Touchpoints definiëren we als elke interactie tussen jou en de gebruiker.


Wij evalueren touchpoints zoals de onboarding processen en checkouts van jouw product. Touchpoints definiëren we als elke interactie tussen jou en de gebruiker.


Phone groot

Touchpoints onderzoeken


De gebruikerservaring van jouw touchpoints onderzoeken helpt bij het ontdekken van kansen. Dit kan zowel met een prototype, of een concept, of een bestaand product dat al gelanceerd is. 

 

Verbeterde merkbeleving en omzet

Inzichten in de gebruikerservaring en gebruikers an sich helpt bij het ontwikkelen en optimaliseren van producten en diensten die de gebruiker niet alleen nodig heeft, maar ook wil gebruiken. Dit garandeert onboarding en retentie voor jouw organisatie, en verbetert de merkbeleving. Zodat je jouw winst alleen maar ziet groeien. Tevens zorgt user testing voor het tijdig identificeren van kansen waardoor jouw organisatie future-proof op de markt is gepositioneerd.

 

Wil jij jouw product toetsen met een user test?

Wil jij jouw (digitaal) product afstemmen op jouw doelgroep? En een succesvolle lancering tegemoet? Neem dan contact op via het formulier hiernaast. Onze researchers denken graag met je mee over de beste onderzoeksmethoden voor jouw vragen.Hierom wil je met ons samenwerken voor een user test

Met ons eigen UX lab voeren wij onderzoeken uit op ons kantoor in Amsterdam, of remote. Bij user testing ondervragen wij relevante gebruikers en doelgroepen over het product of de dienst van een organisatie. Middels kwalitatief onderzoek, zoals interviews, doorlopen we samen met de respondent een product. Ook filmen we hoe gebruikers omgaan met een product of dienst. Organisaties kunnen meekijken en -luisteren en zich beter verplaatsen in de gebruiker. Ervaring leert dat het hebben van empathie voor gebruikers enorm helpt bij het ontwikkelen en optimaliseren van producten. User testing verbetert niet alleen een product en gebruikerservaring, maar verhoogt ook de klanttevredenheid.

People klein

Zo gaan wij om met persoonsgegevens

Wij zijn niks zonder onze respondenten en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat wij middels een toestemmingsverklaring de persoonsgegevens van onze deelnemers verwerken. Onderzoeksdata worden geanonimiseerd voordat derden deze te zien krijgen. Wij bewaren onderzoeksdata zo lang als nodig is, op beveiligde cloud-based plekken. En hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag. 

 Bekijk hier onze cases

nadia_

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643