Growth hacking

Data Analytics

Uitleg

Uitleg

Met Growth Hacking focussen we ons volledig op het realiseren van een zo snel mogelijke groei in jouw bedrijf. We zoeken naar slimme oplossingen, nieuwe kanalen en gebruiken creatieve denkwijzen om je doelgroep ervan te overtuigen om gebruik te maken van jouw service of product. We zijn niet maandenlang bezig met het schrijven van een marketingplan, maar we testen aannames, meten verkeer en optimaliseren op basis van conversieratio’s.

Data Analytics is een belangrijke bron van informatie voor bedrijven die online activiteiten uitvoeren en wordt ingezet bij live omgevingen. Data Analytics geven inzicht in je bezoekersprofiel en -gedrag. Dit wordt niet alleen verzameld met webstatistieken, maar ook met online feedback tools zoals heatmaps, recordings en formulieranalyse.

Je krijgt inzicht in onder andere de knelpunten en conversie funnels van je site. Data geeft je inzicht in welke knelpunten er zijn, maar niet waarom het een knelpunt is. Op basis van deze inzichten kun je verder onderzoek toespitsen om erachter te komen waarom het een knelpunt is en hoe dit kan worden geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld door middel van het inzetten van polls met online feedback tools en A/B testing.

Milkshake Research heeft ervaring met de meest gangbare data analyse tools.

Wat levert het op?

Wat levert het op?

Bij iedere stap in het proces komen we er meer achter wat gebruikers van jouw product of service vinden en hoe we verkoop en zichtbaarheid kunnen vergroten. Zet de resources op een slimme manier in en experimenteer waar dat kan. Zo zorg je voor een snelle groei.

Naast het maken van rapportages, detecteren we indien van toepassing ook meetkansen voor je analytics account. Krijg inzicht in knelpunten van je site en gebruik dit als basis voor verder onderzoek.

Bekijk onze cases

case_BB_thumbnail_02

Binnenlands bestuur

Waarom je wil testen tijdens de ontwerpfase

case_malmberg_thumbnail_04

Malmberg

Hoe verbeter je een lesmethode?

De eerste indruk heb je.
Wil je meer weten?
Nadia helpt je verder.

_Milkshake_discriptor_light

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research | KVK 62541102 | BTW NL854858787B01 | Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643