Concept validation

Data Analytics

Uitleg

Uitleg

Concept validation wordt ook wel proof of concept genoemd. Voordat je een nieuw product kunt lanceren op de markt, is het cruciaal om te bepalen of deze aansluit op de behoeften van je potentiële gebruikers. Met concept validation testen we of een product of service concept functioneel en gebruiksvriendelijk is voor je klanten.

Concept validation kan plaatsvinden op ieder gewenst moment in de ontwikkeling van je product: of je nu al een volledig werkend prototype hebt gecreëerd of er alleen een productvisie is ontwikkeld. Door het verzamelen van kwalitatieve en kwantitatieve data en het uitvoeren van usability tests, zijn we in staat om samen jouw product te optimaliseren.

Data Analytics is een belangrijke bron van informatie voor bedrijven die online activiteiten uitvoeren en wordt ingezet bij live omgevingen. Data Analytics geven inzicht in je bezoekersprofiel en -gedrag. Dit wordt niet alleen verzameld met webstatistieken, maar ook met online feedback tools zoals heatmaps, recordings en formulieranalyse.

Je krijgt inzicht in onder andere de knelpunten en conversie funnels van je site. Data geeft je inzicht in welke knelpunten er zijn, maar niet waarom het een knelpunt is. Op basis van deze inzichten kun je verder onderzoek toespitsen om erachter te komen waarom het een knelpunt is en hoe dit kan worden geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld door middel van het inzetten van polls met online feedback tools en A/B testing.

Milkshake Research heeft ervaring met de meest gangbare data analyse tools.

Wat levert het op?

Wat levert het op?

Je ontvangt van ons een rapportage met de belangrijkste inzichten waarmee we het product kunnen verbeteren. Ontdek nieuwe inzichten en kansen voor je doelgroep!

Naast het maken van rapportages, detecteren we indien van toepassing ook meetkansen voor je analytics account. Krijg inzicht in knelpunten van je site en gebruik dit als basis voor verder onderzoek.

Bekijk onze cases

case_BB_thumbnail_02

Binnenlands bestuur

Waarom je wil testen tijdens de ontwerpfase

case_malmberg_thumbnail_04

Malmberg

Hoe verbeter je een lesmethode?

De eerste indruk heb je.
Wil je meer weten?
Nadia helpt je verder.

_Milkshake_discriptor_light

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research | KVK 62541102 | BTW NL854858787B01 | Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643