Privacy

Hoe ervaren gebruikers de AH to go app?

Milkshake research verwerkt persoonsgegevens van prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze contactpersonen zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken. Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678. Milkshake research heeft haar hoofdkantoor gevestigd aan de Fred. Roeskestraat 99 (1076 EE) te Amsterdam.

Weet je wie je gebruikers zijn, dan kan je het verschil maken - in welke fase je product zich ook bevindt. Want iedere fase vraagt om andere inzichten. Met onze op maat gemaakte mix van onderzoeksmethodes zet jij jouw gebruiker centraal.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens
Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, functietitel, contactgeschiedenis, IP-adres, cookie ID (over cookies lees je meer in ons cookiestatement) en surfgedrag.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

⟶ Verbetering van de dienstverlening
Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld klikgedrag op de website om te analyseren welke artikelen het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.

⟶ Contactformulier
Je kan je bij ons aangeven of Milkshake research contact met je moet opnemen. De email adressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het opnemen van contact.
 
Rechten van betrokkenen
Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten!

Om van je rechten gebruik te maken kun je contact met ons opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678.

Inzage
Natuurlijk mag je inzien welke gegevens we van jou verwerken. We vertellen je graag over het hoe en waarom.

⟶ Rectificatie en aanvulling
Als je het idee hebt dat we verkeerde gegevens van je hebben, laat het ons dan weten.
⟶ Vergetelheid
Het is mogelijk om de persoonsgegevens die we van jou hebben te verwijderen.
⟶ Beperking
Als je het idee hebt dat we je persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je dit beperken.
⟶ Bezwaar (verzet)
Je kunt een bezwaar indienen voor de verwerking van je persoonsgegevens door ons.
⟶ Overdraagbaarheid
Het is mogelijk om je gegevens op te vragen bij ons, zodat wij deze overdragen aan je.
⟶ Menselijke blik bij besluiten
Milkshake research maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Je gegevens worden altijd door een menselijke blik verwerkt.

Voor alle rechten zoals hierboven vermeld is het noodzakelijk even contact met ons op te nemen middels bovenstaand emailadres of telefoonnummer. Indien u na het opnemen van contact met ons meent dat uw rechten zijn geschonden, heeft u het recht om daarover een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 
Bewaartermijn
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De gegevens die wij verkrijgen ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening, bijvoorbeeld klikgedrag, bewaren wij voor een periode van een (1) jaar. De gegevens die wij van u verkrijgen van het contactformulier worden verwijderd zodra wij aan uw vragen/opmerkingen/aanmerkingen hebben kunnen voldoen. De verwerking van bovenstaande gegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de belangen van Milkshake research als verwerkingsverantwoordelijke. 

MakerStreet Design
Milkshake research is onderdeel van MakerStreet Design. MakerStreet Design is product- en brand design groep die bestaat uit de volgende bedrijven: Soda Studio, Resoluut, Mr Koreander en Milkshake research.

MakerStreet Design schakelt haar dochters in voor de uitvoering van werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De bureaus binnen de MakerStreet Design groep verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van MakerStreet Design.

Derde ontvangers
Milkshake research schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar Milkshake research gebruik van maakt zijn:

⟶ Google voor de verwerking van email, route & analytics gegevens
⟶ Homerun voor de verwerking van vacatures.

Deze partijen verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van Milkshake research. 

Links
Op de website van Milkshake research zijn een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. Milkshake research is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.

Peter Klaas en Pieter doken eerst de winkel in. In verschillende AH to go filialen observeerden we een dag lang mensen. Op stations en in een ziekenhuis. Ook interviewden we klanten. Gebruikten die eigenlijk wel de app? En zo ja, op welke manier en wanneer? Was dat al in de trein of pas als ze in de winkel stonden? Met deze input in ons achterhoofd schreven we een script voor een user test. De user test bestond uit drie delen: een pre-test interview, de user test zelf en een exit interview.

Bekijk onze cases

case_BB_thumbnail

Binnenlands bestuur

Hoe ervaren gebruikers de AH to go app?

case_malmberg_thumbnail_04

Malmberg

Hoe verbeter je een lesmethode?

Wil je meer weten? Onze Evan
helpt je verder.

+316 29074536
evan@milkshake-research.nl

_Milkshake_light-01

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643