Customer journey mapping

Door het in kaart brengen van de klantreis van je doelgroep, ofwel customer journey mapping, wordt duidelijk waar kansen liggen voor je organisatie en waar optimalisatie tot verhoogde conversie leidt. Op basis van jouw business doelstellingen biedt Milkshake Research de juiste inzichten in de touchpoints van jouw product. Zodat je een beter inzicht krijgt in de motivaties van de gebruiker en de gebruikerservaring van jouw merk.

People groot

Krijg inzichten in jouw customer journey

Customer journey mapping is een visualisatie van het proces dat een klant doorloopt om met jouw organisatie of product een doel te bereiken. In andere woorden, elke interactie of touchpoint die een klant ervaart tot aan het einddoel wordt in kaart gebracht. De customer journey is zelden een rechte lijn. Er zijn vaak meer touchpoints dan men denkt. Om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden is het essentieel inzicht te krijgen in de reis van je klant.  

 

Post it groot

Ontwerp een gewenste customer journey

Customer journey mapping geeft inzicht in problemen en dient als handvat. Je kunt een customer journey bijvoorbeeld inzetten bij het ontwerpen van een nieuw product of het optimaliseren van een bestaand product: ontwerp een gewenste customer journey gebaseerd op onderzoek, met happy flows versus unhappy flows.

 

Krijg jouw touchpoints inzichtelijk

Wil jij de klantreis van jouw doelgroep leren kennen om jouw (digitaal) product to optimaliseren? Neem dan contact op via het formulier hiernaast of bel Nadia op 06 - 15 667 604. Onze researchers denken graag met je mee over de beste onderzoeksmethoden voor jouw vragen.


 

Zo krijgen wij de reis van jouw doelgroep inzichtelijk

De experts van Milkshake Research bespreken heldere doelen voor het in kaart brengen van de customer journey: wil je inzichtelijk krijgen of de rode draad van jouw merkidentiteit overal terugkomt of wil je juist kansen definiëren. Vervolgens identificeren we de doelgroepen en hun doelen. Na het definiëren van alle touchpoints bekijken we waar ruimte is voor optimalisatie en hoe je aan de aanpassingen het beste kan doorvoeren. En, wat de invloed hiervan is op de merkbeleving.

 

 

Nadia - Managing director at Milkshake research

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Bekijk hier onze cases

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643