Concept testing

Concept testing helpt organisaties bij het lanceren van nieuwe producten of diensten. Een gedetailleerde concept test bespaart tijd, voorkomt verkeerde beslissingen en steunt een positieve (her)positionering op de markt. Op basis van je business doelstellingen biedt Milkshake Research de juiste inzichten en analyses in jouw ideale klant voor de beste lancering.  

Brein groot

Ontdek of jouw concept werkt

Concept testing, of proof of concept, is cruciaal om te bepalen of een product aansluit op de behoeften van de doelgroep. Milkshake Research test of een (digitaal) product of dienst functioneel en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Op die manier zorg je ervoor dat je succesvol een product in de markt lanceert. Afhankelijk van wat je wil weten en testen bepaal je waar het prototype aan moet voldoen. 

 

People groot

Optimaliseer jouw concept


Concept testing is een kwalitatieve onderzoeksmethode waar ruimte is voor de mening en ervaring van de gebruiker. Deze onderzoeksvorm focust op de waarom-vraag en biedt context over de gebruiker, en hoe zij het concept ervaren. 

Respondenten worden zorgvuldig gekozen op basis van jouw business doelstellingen om de meest waardevolle inzichten te verzamelen voor optimalisatie.  

Krijg zekerheid over jouw concept met Milkshake Research

Wil jij direct bruikbare inzichten krijgen in hoe je jouw digitale product optimaliseert? Neem dan contact op via het formulier hiernaast of bel Nadia op 06 - 15 667 604. Onze researchers denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw vraagstuk. 


 

Krijg inzichten in de voorwaarden voor optimalisatie

Onze UX researchers brengen na de testen hun belangrijkste bevindingen in kaart. Daarnaast ontvang je een rapportage die voldoet aan de wensen van jouw organisatie. De inzichten kun je direct gebruiken om je digitale product te optimaliseren. Zo kom je er achter waar je concept wel, en niet aansluit. Of wat de voorwaarden voor implementatie precies zijn. Dit en meer biedt zekerheid over het aanslaan van jouw concept. 

 

Post it klein

Prototype 


Concept testing is mogelijk en zelfs essentieel bij elk stadium van de ontwikkeling van je product: of je nu al een volledig werkend prototype hebt gecreëerd of alleen een productvisie is ontwikkeld.

 

 


Concept testing is mogelijk en zelfs essentieel bij elk stadium van de ontwikkeling van je product: of je nu al een volledig werkend prototype hebt gecreëerd of alleen een productvisie is ontwikkeld.
 

 

Computer klein

UX Lab  


Wij voeren concept testen uit op ons eigen UX lab in Amsterdam en zorgen voor de werving en vergoeding van de deelnemers aan het onderzoek. Hiervoor werken wij samen met de beste ISO-certified panel bureaus van binnen- en buitenland. Bekijk hier onze cases

nadia_

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643