Expertise center voor marketing-insights, onderzoek & analytics (MOA) 

Milkshake Research is lid van de Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics (MOA) in de sectie marktonderzoekbureaus. Ons lidmaatschap onderstreept dat wij aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van omgang met persoonsgegevens voldoen. Data en privacy van zowel klanten als consumenten zijn en blijven bij ons in vertrouwde handen. Wil je er zeker van zijn dat jouw onderzoeksresultaten op de juiste manier vergaard zijn? Neem dan contact met ons op.

Kwalitatief marktonderzoek met MOA

MOA behartigt de belangen van respondenten, gebruikers en aanbieders van onder andere marktonderzoek. En stelt hier hoge eisen aan met het Fair Data Keurmerk. Ook publiceert MOA richtlijnen om de kwaliteitsstandaarden binnen de sector te verhogen.

MOA’s (inter)nationale gedragscodes

Om lid te worden van MOA moeten organisaties voldoen aan de nationale gedragscode en internationale ESOMAR/ICC gedragscode voor markt- en opinieonderzoek. Deze regels en de ESOMAR/ICC gedragscode vervangen de noodzaak voor marktonderzoekers om in bezit te zijn van een ISO 9001 certificaat. Dit certificaat is een internationaal erkende norm voor kwaliteit, en maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Wij selecteren partners dan ook op ISO certificering waardoor wij aantonen compliant te zijn aan wet- en regelgeving.

Lees hier onze tips over hoe jij persoonsgegevens kan verwerken met de AVG.

De tien regels van Fair Data die wij zorgvuldig naleven:

1. Wij hanteren en respecteren de regels van Fair Data, waarin jouw privacy en anonimiteit het uitgangspunt is. 
2. Als er onzekerheid bestaat of de regels nageleefd worden, zullen wij geen persoonsgegevens verzamelen, opslaan of verwerken. 
3. Wij zullen klanten en deelnemers nooit misleiden over het doel van een onderzoek of data-analyse waarvoor persoonsgegevens gebruikt worden. 
4. Wij zullen persoonlijke gegevens die worden gebruikt voor marktonderzoek en gegevensanalyse nooit voor andere doeleinden gebruiken. 
5. Wij verzamelen alleen bijzondere persoonsgegevens als daarvoor toestemming is gegeven.
6. Wij bewaren en beveiligen persoonsgegevens zorgvuldig en nemen daarbij de MOA-richtlijnen voor databeveiliging in acht. 
7. Onze medewerkers zijn voorgelicht over het gebruik van persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.
8. Persoonsgegevens voor marktonderzoek en data-analyse zullen altijd geanonimiseerd verschijnen in rapporten, zodat deze gegevens niet herleidbaar zijn.
9. Alleen met toestemming zullen we identificerende gegevens opnemen in rapportages. 
10. We zullen gelijke eisen stellen aan onze partners.

Deel uitmaken van een netwerk aan marktleiders

Als lid van MOA blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Ook verenigt MOA gebruikers en aanbieders op het gebied van onderzoek. Op die manier blijven we in contact met andere marktleiders en dragen wij actief bij aan kennisdeling.

Ontvang betrouwbare onderzoeksresultaten

Benieuwd naar hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Vul het formulier hieronder in of bel Nadia op 06 - 15 667 604. Onze onderzoek deskundigen denken met je mee over de beste oplossingen voor jouw vragen.

Nadia - Managing director at Milkshake research

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Meer weten?
Nadia helpt je verder.

Bekijk hier onze cases

_Milkshake_discriptor_light


Compliance

Cookies

Privacy

Vacatures

Whitepaper

Milkshake research
Fred. Roeskestraat 99
1073 EE Amsterdam
06 - 15 667 604
nadia@milkshake-research.nl

      

Copyright Milkshake Research  •  KVK 62541102  •  BTW NL854858787B01  •  Bank NL18ABNA0423537350

Copyright Milkshake Research  •  KVK 16546132123  •  BTW 123412451212  •  Bank NL12ABNA12351643